Oefentherapie Mensendieck

Samenwerking Paramedisch Centrum De Lange West

Naast het aanpassen van de voeding, is voldoende lichaamsbeweging essentieel om een gezonde levensstijl te hebben. Voor mensen met overgewicht is lichaamsbeweging extra belangrijk, omdat bewegen de kans verkleint op hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk, diabetes en gewrichtsklachten. Een multidisciplinaire aanpak met fysiotherapie en/of oefentherapie Mensendieck/Cesar geeft het beste resultaat.

Hiervoor kunt u goed bij het Paramedisch Centrum De Lange West terecht. Onze behandelaars zijn gespecialiseerd om individueel en in groepsverband te werken aan een gezonder bewegingsgedrag. Aan de hand van uw wensen bieden we een op maat gesneden oefenprogramma aan. Wilt u in een groepsverband uw klachten aanpakken? Dan is wellicht BigMove wat voor u. Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Bart Jan Metselaar op 0512-530053.

Wij zijn direct toegankelijk; u kunt dus zonder een verwijsbrief bij ons terecht. De behandelingen uit de aanvullende verzekering worden volledig vergoed.

Alle behandelaars van De Lange West zijn kwaliteitsgeregistreerd en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Paramedisch Centrum de Lange West is lid van de beroepsverenigingen VvOCM en KNGF