Samenwerking

Het is gebleken meer afstemming tussen de verschillende disciplines de zorg voor de cliënt ten goede komt. Een dieet- en leefstijladvies staat ook niet op zichzelf, maar is onderdeel van de totale behandeling. Daarom wil ik, waar mogelijk, samenwerken met diverse andere disciplines. Hebt u vragen over mijn behandeling of wilt uw meer informatie over de mogelijkheden, neem gerust contact met mij op via mail of telefoon.

Verwijzing

Voor het geven van een dieetadvies aan uw cliënt, heb ik een verwijsbrief nodig. U kunt hier mijn verwijsbrief downloaden. Ik kan u desgewenst ook per post een aantal verwijsbrieven toesturen. Wanneer u liever uw eigen formulier gebruikt, is dat ook prima.

Huisbezoek

Als uw cliënt om een bepaalde reden niet in staat is bij mij op het spreekuur te komen, kan ik een huisbezoek brengen. U kunt uw aanvragen voor huisbezoeken telefonisch (0512-820200) of per mail (info@dietistenpraktijkkuipers.nl) aan mij doorgeven.

Rapportage

Na verwijzing zijn er in principe twee momenten, waarop ik u informeer over de behandeling. Na het intakegesprek informeer ik u over mijn bevindingen en het behandelplan. Na het afronden van de begeleiding informeer ik u over het verloop en de resultaten.

De rapportage kunt u via de post of via email (beveiligde internetverbinding) ontvangen. Op het verwijsformulier kunt u uw voorkeur aangeven.

Spreekuur in uw praktijk

Om de samenwerking tussen verschillende disciplines verder te verbeteren, komt het steeds vaker voor dat diëtisten spreekuur doen in de huisartsenpraktijk. Ik kom graag bij u spreekuur houden, indien gewenst. Neemt u vrijblijvend contact met mij op.