Even voorstellen

Mijn naam is Jelleke Kuipers- de Vries. Ik ben in 1968 geboren in Dokkum. Na een periode van studeren en werken in de provincie Groningen woon ik nu alweer 16 jaar met ons gezin met veel plezier in Drachten. Na mijn opleiding Voeding en Diëtetiek ben ik aan de slag gegaan als diëtist bij een thuiszorgorganisatie. Met inmiddels ruim 15 jaar werkervaring ben ik in 2008 een eigen praktijk begonnen, Diëtistenpraktijk Kuipers.

Ik heb de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de individuele begeleiding op het gebied van de voedings- en dieetadvisering. Ervaring aangevuld met diverse vaktrainingen, o.a. op het gebied van gespreksvoering hebben ervoor gezorgd dat ik me ben blijven ontwikkelen. Door trainingen als de Health Counseling, Motivational Interviewing en Cognitieve Gedragstherapie heb ik meer inzicht gekregen in processen die nodig zijn om gewoontes, waaronder ook eetgewoontes, te kunnen veranderen.

Vanaf februari 2015 is Anne-Marie Fijnvandraat als collega-diëtist aan de slag gegaan bij de
praktijk.

IMG_5072 recht

Mijn naam is Anne-Marie Fijnvandraat-Wijnveen. Ik kom oorspronkelijk niet uit Noord-Nederland, maar geniet al 11 jaar van ons plekje in Ureterp. Na mijn opleidingen Voeding & Diëtetiek en Food & Business  heb ik een aantal jaar bij Nutricia Medical Nutrition gewerkt. Daarna ben ik als docent gaan werken aan de Academie voor Gezondheidsstudies in Groningen. Daar geef ik al 10 jaar met veel enthousiasme les aan de opleiding Voeding & Diëtetiek.

Vanaf dit jaar werk ik ook bij Diëtistenpraktijk Kuipers. Ik kan mijn ervaring in begeleiding en coaching, evenals mijn actuele kennis van voedings- en dieetadvisering hier gebruiken in de praktijk.

Voeding is mijn passie en ik geniet van het contact met de diversiteit in mensen en motieven. Mijn streven is om mensen bewust te maken van wat gezonde voeding voor hen kan betekenen en zo samen te ontdekken hoe zij hier in hun eigen leven, op een manier die bij hen past, invulling aan kunnen geven.